Transportbeveiliging

In de huidige tijd is het belangrijk om goederen op een veilige manier te transporteren. Maar al te vaak lezen we in de krant dat er goederen uit een transport zijn gestolen, of een transport is overvallen. Uw zending verdient de grootste zorg, ook onderweg.

Transportbeveiliging, transportbewaking, transport begeleiding. Wij verzorgen voor deze beveiliging  in binnen en buitenland. In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en documenten op een veilige manier getransporteerd.

Wij begeleiden en beveiligen waardetransporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal.

Wij begeleiden uw vervoer met onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs als voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten wordt alles door ons met foto- en video geregistreerd, zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten.

Ook tijdens de rit moet de chauffeur rusten, wij bieden de mogelijkheid om, het transport dat voor langere tijd stilstaat op een rustplaats, de veiligheid van de chauffeur en de lading te waarborgen.

Beveiligd onopvallend transport U kunt uw vertrouwelijke documenten, poststukken, waarde stukken en materialen op een veilige manier door ons laten vervoeren.

Deze stukken worden met de grootste zorg en integriteit, middels een vooraf afgesproken protocol afgehaald en gebracht, zowel binnen Nederland als internationaal.

Transportbeveiliging

In de huidige tijd is het belangrijk om goederen op een veilige manier te transporteren. Maar al te vaak lezen we in de krant dat er goederen uit een transport zijn gestolen, of een transport is overvallen. Uw zending verdient de grootste zorg, ook onderweg. Transportbeveiliging, transportbewaking, transport begeleiding. Wij…

Lees meer