Over Ons

Total Security levert diensten op de beveiligingsmarkt en doet dit al vanaf 2001. Dit heeft voor u als potentiƫle klant zijn voordelen,een jong bedrijf moet zich nog een positie in de markt veroveren en kan dit alleen doen door te presteren tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is waar Total Security voor staat,personeel en directie hebben jarenlange ervaring opgedaan zowel in de beveiliging als in de politie en justitie wereld. Deze ervaring wordt nu uitgedragen in de vorm van Total Security.

Wij zijn gevestigd te Zoetermeer onder KvK nummer 27248512.

Total Security is een bedrijf dat goedgekeurd is door het ministerie van justitie onder ND NR: 1490.

Een goede voorbereiding is het halve werk. U vraagt en wij doen al het mogelijke om aan uw vraag te voldoen. Dit betekent dat wij in de voorbereiding onze inzet zullen afstemmen op uw vraag en daarin advies geven. Een groot evenement geeft een andere omvang en indeling dan een zakelijke ontvangst. Naast reguliere beveiligingsmedewerkers heeft Total Security een team van gastvrouwen en gastheren tot uw beschikking staan. Total Security erkent haar rol als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming, bestaande convenanten en algemene beleidsregels op het gebied van beveiliging.

Over Ons

Total Security levert diensten op de beveiligingsmarkt en doet dit al vanaf 2001. Dit heeft voor u als potentiĆ«le klant zijn voordelen,een jong bedrijf moet zich nog een positie in de markt veroveren en kan dit alleen doen door te presteren tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is waar Total…

Lees meer